Företag och Fest

Vi ger dig och ditt företag möjlighet till en rad olika aktiviteter, såsom företagsboule, friskvård, kickoff, kundarrangemang etc. 

Vi har ett välutrustat kök och servering med plats för ca 50 gäster. På andra våningen med utsikt över boulebanorna finns det plats för 40 personer. Där finns också ett komferensrum med plats för ca 25 personer. Genom oss kan du beställa luncher och middagar eller bara en enklare fika.

Boka ett företags- eller föreningsarrangemang

Ta chansen att utmana dina kunder/kolleger i en bouleturnering eller bjud n din personal till en kväll med kamp och gemyt.

Alla kan vara med. Om ni aldrig spelat boule förut så lär vi er boulespelets grunder och efter en kvart är ni igång med spelet. Boule är det perfekta sällskapsspelet och alla kan bli duktiga boulespelare.

Köp ett BOULEPAKET. Vi ordnar allt. Vi arrangerar en turnering speciellt för er, vi instruerar och ser till att ni kommer igång. Vi har klot till utlåning. Att spela boule skapar glädje, skapar spänning och ökar samhörighetern i ert företag eller er förening. Vi har dessutom möjligheter att ordna mat och dryck. Allt detta ger ypperliga förutsättningar för ett lyckat evenemang och en bra kväll.

... eller använd boulespelet för att svetsa samman ett arbetslag

Kombinationen lek och tävling ger ofta utrymme för glädje och skratt. Lägg ett arbetslagsmöte i Boulodromen och skapa gemenskap i en gemytlig samvaro...

... eller varför inte ta hit en skolklass?

Tack vare de enkla reglerna i boule går det snabbt att lära sig att spela. Det är lätt att ordna en turnering bland dina elever. Även elever som normalt inte intresserar sig för idrott kan visa förtjusning. Speciellt vill Boulodromen vända sig till

...idrottslärare

Boulodromen kan vara en utmärkt anläggning för dina idrottslektion. Det finns många exempel på ungdomar som normalt inte är duktiga i idrott men som på boulebanan visar talang och sinne för idrotten boule.

Hotell och konferensaktivitet

Boulodromen kan vara utmärkt att utnyttja för hotellgäster eller konferensdeltagare för några timmars förströelse och avkoppling.För bokning eller för mer information mejla till info@boulodromen.se   |  Kontaktinformation/Hyra
Mats Peterson, 070-868 58 98.

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.