Boulodromen

Resultat och Tabell Licensserien | Resultat och Tabell Kompisserien


Boulehallen stänger för underhåll 29 /12 ,beräknas ta hela dagen

enl, Gert Berntsson / Bangruppen.


Tävling

Återigen dags för Onsdagsserien...

Uppdaterad: 26 SEP 2022 17:08

Serie för kompislag,icke licens 2-5 spelare.

Tävlingsspelare och /eller med licens.2-4 spelare /lag.

Spelstart Onsdag 26/Oktober 2022.

Anmälningsavgift 600:-/lag.

Betalas till Boulodromen BG 5778-3383.

Anmälan och Info till : tavlingskommiten@boulodromen.se

SMS 0723266572.

Sista anmälningsdag 9 Oktober 2022.


/ Christer Gunnarsson


Klubbarnas träningstider.


Klart för solceller på Boulodromen

08 JUL 2021 18:32

Efter förra årets stora satsning på ett nytt ventilationssystem är det nu dags för en ny investering. Alliansens styrelse har tagit beslut om att låta sätta upp en solcellsanläggning på taket, som kommer att ge ett rejält bidrag till elförbrukningen.

  • Uppdaterad: 14 JUL 2021 11:43

Under augusti månad kommer det att läggas ett antal solpaneler på Boulodromens tak som ska ge oss ca 35 000 kWh om året, vilket motsvarar hälften av vår elförbrukning. Satsningen har blivit möjlig tack vare ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen.

Förutom att den kommer att ge oss billig el så är det ju ett välkommet bidrag till Sveriges övergång till hållbar och klimatvänlig energiproduktion.

– Boulodromen kommer efter de här investeringarna att bli en av de mest energisnåla och miljövänliga idrottsanläggningarna i Sverige, säger Per Qvenild, en av dem som varit med och drivit på projekten.


Skribent: Christer SandbergEn tidig julklapp! Ventilationsanläggningen är nu igång!

12 DEC 2020 17:08

Boulodromen står redo med ett nytt ventilationssystem när pandemien så småningom tvingas på reträtt. Förutom bättre luft kommer det att ge en avsevärt minskad uppvärmningskostnad. Arbetet har utförts av Ventilationsteknik i Varberg.

Boulodromen har länge brottats med dålig luft och brist på en bra styrning av värmen i hallen. Det har betytt en mycket hög elförbrukning och trots detta inte någon bra luft! 

Efter en lång process och mycket utredning, beslutades det på ett extra årsmöte att vi skulle satsa på en ordentlig ventilationsanläggning med värme-återvinning. För detta behövdes lite tillskott finansiellt. Med Varbergs Kommuns och Varbergs Sparbanks benägna bistånd har detta ordnats på ett mycket positivrt sätt. Totaleffekten är att vi trots större låneskuld har fått en väsentligt lägre årskostnad!

Ventilationsanläggningen är nu på plats och vi kommer att använda tiden fram till årskiftet att trimma in anläggningen. Hallen kommer att ha en temperatur på 17 grader året runt, bortsett från dagar då yttertemperaturen överstiger 17 grader. Allt med ordentlig luftväxling, med ständig ny uppvärmd luft, som fördelas jämt i hela hallen. Då större delen av värmen i den förbrukade luften återvinns, blir uppvärmningskostnaderna mycket låga!

Skribent: Per Qvenild