Hoppa till sidans innehåll

Klart för seriestart

07 OKT 2020 18:57
Det blir en vinterserie i år också. Alliansen styrelse och ett medlemsmöte har gett klartecken för öppning av Boulodromen. En särskild coronagrupp har satt ihop regler för vistelse i hallen och seriespelsgruppen är klar med spelschemat.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2020 18:57

Boulodromen har öppnat för säsongen och caféet, med personal från Föreningsrådet öppnar måndagen den 12 oktober. Träningstiderna är fördelade och tävlingsgruppen är klar med förberedelserna för seriespelet.

Corona-gruppen som tillsattes på medlemsmötet häromveckan har utarbetat åtgärder och regler för att minimera risken för smittspridning vid vistelse i Boulodromen. Det gäller såväl åtgärder som måste vidtas av Alliansen och av den enskilde spelaren. Reglerna finns anslagna i Boulodromen. De finns också här för nedladdning. Att åtgärderna vidtas och att reglerna följs är en förutsättning för att såväl träning som seriespel ska kunna bedrivas i hallen.

VINTERSERIEN
Alla förberedelser inför seriestarten med division 1 onsdagen den 21 oktober och med division 2 torsdagen den 22 oktober är nu klara. I varje serie är det 8 lag, 4 lag spelar på förmiddagen och 4 på eftermiddagen, vilket innebär att det kommer att vara högst ett 40-tal personer inne i banhallen. Det mellersta spelområdet lämnas fritt.

Serieindelning, spelschema, spelregler och coronaregler, allt hittar man här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

Boulodromen stängd

för säsongen

 

 

 

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708685898
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL