Hoppa till sidans innehåll

Sex nya tävlingsledare utbildade

29 OKT 2016 15:59
Under lördagen höll Hallands Bouleförbund en utbildning av tävlingsledare i Boulodromen. Distriktsordföranden Ove Johansson och distriktets domaransvarige Sven-Gunnar Andersson var det som höll i kursen.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2016 11:05

Halland är först ut med att från och med den 1 janurari 2017 kräva att det finns en utbildad tävlingsledare för att klubben ska få sanktion för en tävling. Under hösten genomför distriktet utbildningsdagar på tre olika ställen i  Halland. Dagens utbildning i Varberg var den andra.

I utbildningen ingår att deltagarna ska få kännedom om de dokument från SBF som styr förbundets tävlingsverksamhet samt en titt på hur man söker sanktion för tävlingar på nätet och en liten introduktion till tävlingsprogrammet BouleApp.

Idag hade VBK Kulknappen fem deltagare och Falken Pétanque en. På fotot överst syns från vänster ovan Christer Sandberg, Ulf Lindell, Lars Mauritsson, Kurt Larsson, Sven-Gunnar Andersson (domaransvarig), Anki Jönsson, Fredrik Brorsson och Ove Johansson (distriktsordförande).

De klubbar som tänker arrangera tävlingar nästa år men ännu inte har någon utbildad tävlingsledare har en chans till i höst, den 19 november i Falkenberg.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL