Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Sandberg

Onsdagsserierna färdigspelade

28 FEB 2019 13:27
Igår kväll spelades de avslutande matcherna i Boulodromens onsdagsserier. I "korpserien" segrade lag Peder Skruvare, som på bilden ovan är på väg fram för att ta emot sitt pris av seriekommitténs Arne Dyberg. Licensserien vanns av Tre Hjärtan & K.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2019 13:27

Peder Skruvare var redan klara seriesegrare när de avslutande matcherna i Boulodromens onsdagsserier spelades i går kväll. Men de gav ändå järnet i det sista och vann såväl mot Svempas Hemtjänst som mot Bouleinger.

Serien de spelade, serie U, är för spelare i utan tävlingslicens och i den har åtta lag deltagit. Slutställningen i tabellen ser ut så här:

 

Martin Augustsson och Sven Dahlbom spelade de avslutande matcherna för Peder Skruvare och är som synes glada efter att ha bärgat seriesegern. I laget har också Thomas Lundh, Fredrik Dahlbom och Per-Olov Larsson deltagit.

Serien för spelare med licens vanns av det halmstaddominerade laget Tre Hjärtan & K, i vilket Jennie Göransson, Thnomas Finné, Thomas Johansson och Sven-Arne Bengtsson. Deras seger var också redan klar innan gårdagens avslutande matcher spelades.

Tabellen när alla matcher är spelade ser ut så här:

Sven-Arne Bengtsson, Thomas Finné, Thomas Johansson och Jennie Göransson, lag Tre Hjärtan & K, vann  licensserien med god mariginal till tvåorna HaBoHa.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL