Hoppa till sidans innehåll

Jämnt i både toppen i botten

04 SEP 2018 14:30
På torsdag spelas sista omgången av Varbergs sommarserie och det är ovisst och spännande in i det sista. Det gäller både vilka som ska vinna och vilka som ska "försvinna". I division 1 står striden om seriesegern mellan Skene och Kulknappen blå.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2018 15:10

I samtliga serier blir det en strid på kniven om förstaplatsen. I division 1 är det fjorårssegrarna Skene som kämpar om seriesegern med Kulknappen blå. Båda lagen har samma poäng 24 och är överlägset före Verksveteranerna Röd som har 11 poäng. Sista omgången där Skene möter Åskloster Vit som slåss för att hänga kvar i ettan och Kulknappen Blå möter Verksveteranerna blir helt avgörande. Allt pekar på att det blir matchskillnaden som blir avgörande.

I bottenstriden är det ännu tätare. Ska det bli Åskloster, PRO Delfinen eller Kulknappen röd som flyttas ner till tvåan nästa säsong? Sista omgången avgör! Kolla tabellen här.

I division 2 är det lika spännande i toppen. Tullbron och PRO Tärnan har båda 18 poäng och det lär blir ett av dessa lagen som vinner även om Derome Röd har en teoretisk chans. Veddige Boule kan inte undvika jumboplatsen, de är tre poäng efter näst sista Tvååker Åsen. Vilket lag som följer Veddige ner i trean är inte klart, Det kan blir Tvååker Åsen men Åsa Röd kan inte känna sig säkra, de har en svår match mot Tullbron på torsdag. Tabellen hittar man här.

Toppstriden i division 3 är ännu mer oviss. Fyra lag ligger på 18 poäng inför sista omgången och inga av dessa fyra möter varandra. Tvååker Ängen får nog gälla som favoriter till seriesegern då de har den klart bästa matchskillnaden och är också favoriter i matchen mot Åsa Blå. Här hittar man tabellen.

Seriekommittén meddelar att i princip flyttas två lag upp och två lag ner. "I princip" därför att det ju beror på hur många lag som anmäler sig till nästa års sommarserie, som då kommer att gå i Alliansens regi.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL