Hoppa till sidans innehåll

Boulodromen öppnar den måndagen den 3 oktober

21 SEP 2016 14:26
Måndagen den 3 oktober slår Boulodromen upp sina portar för årets inomhussäsong. Under sommaren har belysningen bytts ut, vilket innebär en stor förbättring. Alliansen har också köpt in en ny 50 tums-smartTV som kommer att hängas upp i cafeterian.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2016 21:39

Inför öppnandet har de olika arbetsgrupperna varit i full gång. Bangruppen har sett till att banorna är i toppskick, fastighetsgruppen har gjort en ordentlig översyn och köksgruppen håller som bäst på med planeringen inför anstormningen av fikasugna boulespelare.

Alliansens kassör, Bengt Alvhage, har gjort ett berömvärt arbete med att få de nya armaturerna för lamporna på plats i tid och kan nu stolt konstatera att belysningen förbättrats markant, mellan 400 och 500 lux är det nu som lägst på planerna. Som jämförelse kan nämnas att vi ofta inte har mer än ca 200 lux hemma men utomhus när solen tittar fram kan det handla  om mer än 100 000 lux. Förbättringen har gjorts möjlig genom ett generöst bidrag från Sparbanksstiftelsen.

TV:n är en smart-TV, vilket innebär att vi nu kan visa filmer direkt från exempelvis Youtube och se på streamad TV från olika mästerskapstävlinar i boule/pétanque. Genom att koppla till datorn kan vi i framtiden också visa spelscheman, lottningar och serietabeller vid våra egna arrangemang.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL