Hoppa till sidans innehåll

Utegruppen fixade parkeringsplatsen

08 DEC 2016 19:49
Utegruppen gjorde igår en heroisk insats när de i hällande regn och stark blåst gjorde i ordning parkeringsplatsen med nya räcken och utmärkta parkeringsplatser. God hjälp hade de av pålningsmaskinen från NTs.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2016 19:57

Här är utegruppen samlad i hällregnet för att se till att det blir ordning  på parkeringen. Fr. v. Lennart Bengtsson, Kurt Johansson, Tore Lindahl, Gösta Borgäng, Stig Gunnarsson, Rolf Bengtsson, Sigvard Larsson och Erik Salomonsson.

Nu ska det bli ordning och reda på parkeringsplatsen utanför Boulodromen. De fula vita stenarna som en och annan av oss boulespelare kört emot är sedan en tid borttagna och nu ersatta med ett träräcke med markerade platser för bilarna. Alliansens styrelse tog för en tid sedan beslut om att avsätta ca 10 000 kr för ändamålet och utegruppen fick i uppgift att stå för arbetet under ledning av Verksveteranernas Gösta Borgäng.

Att det dröjde innan arbetet kunde slutföras berodde på att pålningsmaskinen gick sönder och stod still i fjorton dar. När den väl kom på onsdagseftermiddagen gick arbetet snabbt. Maskinen från NTs gjorde de drygt 20 hålen på nån timme och lika fort satte sedan utegruppen räckena.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL