Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cupen - Lyckat arrangemang i Boulodromen

11 OKT 2017 10:47
I lördags spelades grundomgången av Svenska Cupen för veteraner i Boulodromen. För arrangemanget stod Kulknappen, Hallands Bouleförbund och Svenska Bouleförbundet gemensamt.
  • Uppdaterad: 11 OKT 2017 21:24

Många positiva kommentarer från deltagarna fälldes om Boulodromen som spelplats och om arrangemanget som helhet. I V55-klassen deltog lag från Simrishamn i söder till Skövde i norr medan grundomgången i V65-klassen var en distriktsangelägenhet.

Tyvärr är Halland dåligt representerad i de här sammanhangen. Nog skulle fler klubbar än Kulknappen kunna ställa upp i V55 och fler än Falken Pétanque och Kulknappen i V65?

I V65 behövdes det alltså bara ett lagmöte för att avgöra vilket lag som ska spela i finalomgången i Uppsala den 11-12 november. I den matchen besegrade Falken Pétanque Kulknappen med 3-2. En stor besvikelse för Kulknappen som under många år varit i final och också vid några tillfällen stått som segrare. Nu håller vi hanllänningar tummarna för Falken och önskar dem lycka till Uppsala.

Kulknappen lyckades inte heller kvalificera sig i V55-klassen, de hamnade på samma poäng som de övriga lagen i sin grupp men hade sämre matchskillnad.

Bilden överst visar de tre lag som, genom att vinna sin grupp kvalificerade sig till finalomgången. De gör upp om titeln tillsammans med fem andra lag, som kvalificerat sig i de andra grundomgångarna som spelades i Uppsala och Luleå.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL