Hoppa till sidans innehåll

Avslutning och prisutdelning i Onsdagsserien

22 MAR 2018 14:31
Igår kväll var det dags för avslutningstävling och prisutdelning i Bouolodromens Onsdagsserie. Kvällen inleddes med prisutdelning till de tre bäst placerade lagen i de båda serierna. Därefter spelades det en trematchers monrad med hoplottade lag.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2018 16:25

Inomhussäsongen närmar sig sitt slut och såväl Onsdagsserien som Vinterserien är nu färdigspelade. Igår tisdag var det dags för prisutdelning och en avslutande tävling i Onsdagsserien och på tisdag i nästa vecka avslutas Vinterserien på samma sätt.

Serien för icke-licensierade spelare vanns av Peders skruvare, som hade två poäng till de båda lagen därefter, Ringhals och Svempas hemtjänst. Tabellen ser ut så här när alla matcherna är spelade:

 


Representanter för pristagarna i "korpserien" fr.v. Mats Johansson, Ronnie Appelquist (Ringhals), Martin Augustsson (Peders skruvare), Jan Johansson, Lilian Andersson och Jan Zettergren (Svempas Hemtjänst).

Serien för spelarna med licens vanns av Volvo före BC Boule och Boule Miche. Sluttabellen ser ut så här:

Pristagarna i licenserien fr.v. treorna Boule Miche med Inger Nygren, Mats Peterson och Christer Sandberg, segrarna Volvo med Timo Lager och Hasse Svensson  och tvåorna Berit och Charlie Sjöberg.

Efter prisutdelning avslutade säsongen med en trematchers monrad där spelare med licens lottades ihop med spelare utan. Där blev det en spännande final mellan Martin Augustsson/Timo Lager och Ingela Hägg/Walter Mörk, som  de förstnämnda vann. Trea kom Lennart  Olsson/Roland Andersson/Ronnie Appelquist.

Här en bild från finalen där Walter och Ingela noga studerar banans ojämnheter när Martin är på väg att lägga.

Här lottar Lilian Andersson och Lennart Olsson om vilket lag som ska kasta ut lillen i den sista matchen under överseende av sina lagkamrater Roland Andersson, Ronnie Appelquist och Jalle Mårtensson.

24 spelare lottades ihop till 10 lag i den avslutande monradtävlingen.

Efter avslutningen var det flera spelare som hoppades på en fortsättning av seriespelet till hösten och att fler lag ska anmäla sig. Det har varit en fin stämning i Boulodromen under onsdagskvällarna i vinter och så och i går. 

 

 

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

Vinterserien

Spelprogrammet klart!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL