Hoppa till sidans innehåll

Boule MICH vann division 1 och Lag 221 division 2

27 FEB 2020 10:59
De sista omgångarna i Boulodromens Onsdagsserier spelades igår kväll. Boule MICH vann division 1 knappt före Essex 31 och Lag 221 segrade i division 2.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2020 11:15

Det blev en spännande avslutning på inomhussäsongens Onsdagsserier i Boulodromen. Två lag hade chans att vinna division 1. Boule MICH och Essex 31 stod på samma poäng inför de sista två omgångarna, endast några få boulepoäng skilde de båda lagen åt. Båda lagen vann sina näst sista matcher, Boule MICH mot Fyrklövern och Essex 31 mot Tre Kronor. I den sista matchen var sedan Boule MICH riktig illa ute mot Team Outmeals men lyckades vända ett underläge på 5-12 till seger med 13-12. I det läget var Essex 31 tvungna att vinna mot Cabanon med 13-2 för att vinna serien. En chans som snabbt gick upp i rök då Cabanon tog ledningen med 5-3. Essex 31 vann sedan matchen matchen med 13-5 men det räckte alltså bara till en andraplats.

Det segrande laget har under säsongen bestått av Mats Peterson, Inger Nygren, Christer Sandberg och Hasse Svensson (foto ovan).

 

I division 2 var det också två lag, som när de två sista omgångarna skulle spelas, hade chans till seriesegern. Lag 221 ledde visserligen serien med 4 poäng före LEJAST men den allra sista matchen, då de båda lagen skulle mötas varandra, kunde blivit en ren seriefinal. Nu blev det inte så utan Lag 221 vann sin första match mot Make It Up samtidigt som LEJAST förlorade mot Parken med 4-13. Saken var alltså redan klar när de båda topplagen möttes i finalmatchen. Lag 221 visade då att de var värdiga serievinnare genom att vinna med 13-10.

Peder Skruvare tog sig upp på andra plats genom att vinna båda sina matcher denna sista spelkväll. Starkt gjort av ett lag som till 75 procent består av icke-licensierade spelare.

Finalkvällen avslutades med gemensam fika och prisutdelning. Arne Dyberg från tävlingsgruppen delade ut priserna tillsammans med Bengt Alvhage och tackade samtidigt alla deltagare för den här säsongen. Spelarna framförde också sitt tack till Boulodromens tävlingsgrupp för ett väl genomfört arrangemang och hoppades på ett liknande arrangemang till nästa inomhussäsong.

Här tar division 2-segrarna Lag 221 emot sitt pris. Lagmedlemmarna Douglas Adolfsson, Inger Andersson och Christina Eng.
Mellan Douglas och Inger syns tävlingsgruppens ordförande Arne Dyberg och längst till höger Bengt Alvhage som också är med i tävlingsgruppen.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

Boulodromen stängd

för säsongen

 

 

 

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0708685898
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL