Hoppa till sidans innehåll

Rapport från extra årsmötet

23 SEP 2020 11:00
Valberedningen hade inte lyckats hitta någon som var beredd att ta på sig ordförandeskapet i Alliansen när det extra årsmötet hölls i fredags (18/9). Vid mötet fattades det emellertid bl.a. beslut om att installera ett nytt värmeåtervinningsssystem.
  • Skapad: 23 SEP 2020 11:00

Samtliga sju alliansföreningar var reprsenterade när ett fyrtiotal medlemmar samlades till ett extra årsmöte i fredags eftermiddag. Huvudanledningen till mötet var att en ny ordförande för Alliansen skulle väljas efter det att Göran Löfstedt från PRO avgått. Valberedningen hade emellertid inte lyckats hitta någon kandidat och inget förslag lades fram på mötet. Beslutet blev då att ordförandeskapet ska amulera inom styrelsen fram till årsmötet i mars 2021.

Vid mötet stod det också klart att såväl PRO som SPF saknar representanter i styrelsen, något som de enligt gällande stadga ska ha. Mötet uppmanade därför de båda organisationerna att snarast utse sådana.

Att det varit dålig ventilation i Boulodromen är allmänt känt men nu ska det åtgärdas. Mötet beslöt att styrelsen ska se till att det installeras en värmeåtervinningsanläggning. Två offerter har kommit in och en tredje är på väg. Styrelsen väljer sedan den bästa till lägsta kostnad. Mot detta beslut reserverade sig SPF genom sin ordförande Gösta Bender.

Efter en lång och livlig diskussion beslöts att caféet ska öppna måndagen den 12 oktober under förutsättning att den "coronagrupp", som tillsattes på mötet, utfärdat regler som ska se till att riskerna för smittspridning minimeras. Personal från Föreningsrådet sköter caféet och inga alliansmedlemmar kommer att delta i det arbetet och ska heller inte vistas i köket. 

Tävlingsgruppens sammankallande Arne Dyberg berättade om hur det är tänkt med inomhusserierna. Men information om detta lämnas på annan plats.

Protokollet från det extra årsmötet finns att läsa här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

SOMMARSERIEN

   Spelprogrammet klart!
Du hittar det här!

       

               

 

GYNNA VÅRA 

SPONSORER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Postadress:
Alliansen Varbergs Boulehall
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Besöksadress:
Stenåsavägen 5
432 32 Varberg

Kontakt:
Tel: 0340219229
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR ALLIANSEN - VARBERGS BOULEHALL